Vinyasa Flow Golden Clubis

29.11.2017

Tänasest ja igal kolmapäeval kell 19.00 on meiei tunniplaanis Vinyasa Flow. Vinyasa Flow on liikuv ja dünaamiline jooga vorm, mis ühendab endasliikumist, hingamist ja teadvust ning iga õpetaja tõlgendab seda väga erinevalt. Vinyasa tähendab hingamisega sünkroniseeritud liikumist. Vinyasa jooga koosneb joogaasendite seeriast (asanad), mis sooritatakse sisse- ja väljahingamise rütmis. Liikumine ühest asendist teise on voolav ja sujuv, ilma puhkepausideta ning seetõttu meenutab see tantsimist. Vinyasa joogas pööratakse erilist tähelepanu painduvusele ning tasakaalu ja jõu arendamisele. Läbi Vinyasa treeningu paraneb lihaste jõudlus, keha muutub painduvamaks, suureneb vastupidavus ning tasakaal. Lisaks paremale kehalisele vormile, aitab Vinyasa joogatreening vähendada stressi, tõstab tähelepanuvõimet ning järjepidavust. Harjutustega sünkroniseeritud hingamine rahustab ning lõõgastab meelt ja aitab Me oleme inimestena kõik erinevad ning vajame ka rühmatundides individuaalset lähenemist. Treener Enely jooga tunnid on üles ehitatud lähtuvalt klientide-õpilaste vajadustest ja soovidest. Eelnev jooga kogemus vajalik ei ole. Oodatud on nii joogaga juba sõbraks saanud, kui ka kõik need, kellel joogaga varasemat kokkupuudet ei ole olnud.

Enely naudib oma tööd treeneri ja terapeudina. Hea tunde annab klientide positiivne tagasiside ja kõige suurem rõõm on näha sära õpilaste silmades. Treenerina annab ta oma õpilasele õnge, kala aga tuleb ise kinni püüda.

Enely Jääger on rahvusvaheliselt sertifitseeritud joogatreener– ja terapeut. Ta on läbinud viie-aastase joogateraapia õppeprogrammi DR N Chandrasekaran juhendamisel (Viniyoga Healing Foundation of India, Yoga Therapy Training 900 tundi) ja lõpetanud klassikalise jooga nelja-aastase Rahvusvahelise Joogaõpetajate koolituse (KHYF Yoga Teacher Training 500 tundi) ning täiendanud oma teadmisi jooga valdkonnas erinevatel rahvusvahelistel seminaridel. Rohkem võib lugeda tema kodulehelt www.yogahouse.ee <http://www.yogahouse.ee/>vabastada energiat kehas.