BarrePilates

24.11.2017

BarrePilates on tõeline maiuspala balletist ja Pilatesest. Tundi on koondatud balleti ja Pilatese põhitõed. Harjutustesse on kombineeritud kahe erineva stiili tehnika ja seotud muusikaga. Tund on aktiivne ja liikuv. Barre, ehk eesti keeles stange, treeningus stange toel ja muusika saatel võetakse kombineeritud harjutustega läbi kõik lihasgrupid – hea koormuse saavad nii käed kui jalad, kõht ja selg ning igas tunnis treenitakse lisaks lihastele ka spetsiaalsete harjutustega natuke võhma, mis on sama oluline kui treenitud lihased. Barre harjutused on väheke teistsugused, põhinedes paljuski stange võimalustele. Igale harjutusele vastab oma muusikapala, mis aitab harjutuste vältel õiget rütmi ja tempot hoida ning toetab terminite ja liigutuste õppimist. Eelnevaid teadmisi balletist ega Pilatesest pole oluline omada.
Treening toimub igal reedel Orhidee saalis kell 17.30 meie armsa treeneri Shalini Modyga.