BellyBaby treening lapseootel naistele alates 10. oktoobrist

02.10.2017

BellyBaby kursus on mõeldud kõigile beebiootel naistele, kes soovivad oma rasedust nautida, tundes ennast 9 kuu vältel enesekindla, terve, särava ja seksikana! See on aeg Sinule ja Sinu kõhubeebile, kus mõnus atmosfäär aitab Sul parandada nii oma füüsilist kui vaimset heaolutunnet.

BellyBaby kursusel on rõhk kere- ja vaagnapõhja lihaste tugevdamisel, koormavate valude vabastamisel, seljavalude ennetamisel ning rühi kaunil hoiakul. Treeningud koosnevad beebiootel naistele mõeldud jõuharjutustest, venitustest, painutustest, sirutustest ja lõõgastusest. Treenimine raseduse ajal aitab Sul tunda ennast energilise ja vitaalsena, lisaks aitab kaasa kergemale sünnitusprotsessile ning hilisemale kiiremale taastumisele.

BellyBaby tundi saadab hoolikalt valitud hea muusika, küünlad ja mõnus atmosfäär.