Treener kiidab treenijat!

29.05.2017

Sellel aastal esmakordselt oma Golden Clubi tiimiga otsustasime premeerida ja esile kutsuda meie tublit treenijat Maario Orglat. Kes oma tubliduse ja usinusega jäi meile silma juba kevadel, seega nüüd oli just õige aeg, et tema edusamme nii mitmekülgse ja tervisliku toitumise, treenimise, eluviisi vallas kiita ja ka tagant utsitada, et  samamoodi jätkata.

 

Maario Orgla

Maario ise “Sport pole minu jaoks olnud kunagi võõras, kuigi treenimise sagedus on elu etapiti olnud erinev. Igatahes oli minu üllatus väga suur, kui Golden Club mind toreda kingitusega meeles pidas. Igatahes tänud Mirjamile ja Jormale, kes mind on heas mõttes tagant utsitanud. Märkimata ei saa jätta ka toredaid treeningu kaaslasi, tänu kellele motiveerid ennast veelgi rohkem pingutama.”

Treeni suvel järjepidevalt ja mitmekülgselt, sest uue kiituse saab sügisel!