Täiskuu tenniseturniirid 9.juuni, 7. juuli ja 18.august

25.05.2017

18685592_1488461127872727_422805870_n

 

Turniirid hakkavad toimuma iga täiskuu, esimene etapp on kohe kohal! Ära sellest kindlasti ilma jää, registreeri oma paar aadressil turniir@usta.ee. ( Facebooki leht: SIIN) Ära registreeri tugevamat paari kui M 1B liiga + M 2B liiga. Paarid jagame tugevuse järgi gruppidesse.

Süsteem: Alagrupimängud ja playoffid
Reeglid: Mäng käib setivõiduni või ajasignaalini (30 min). Kui aeg on läbi, mängitakse lõpuni geim. Kõik geimid otsustava punktiga.
Veel olulist: Turniiril pakutakse suupisteid ja jooke, kohal on ka fotograaf ja meeleolu loob muusika.

Auhinnad on kõigile parimatele ja samuti ka õnnelikuimatele (loosiauhinnad). Eriauhind on kõige esimesele registreerujale (turniir@usta.ee). Siinkohal täname sponsoreid, kes fantastilised auhinnad välja on pannud: Tere Tennisekeskus, Golden Club, Välk, Hey Day,  Salon +, Vabank ja paljud teised. Igal etapil on erinev peasponsor, seekord Tez Tour!

Kohtume juba Täiskuul!