Täiskuu tenniseturniir 8. aprill 2017

05.04.2017

USS_Security_Taiskuu_turniir_A3

 

Turniirid hakkavad toimuma iga täiskuu, esimene etapp on kohe kohal! Ära sellest kindlasti ilma jää, registreeri oma paar aadressil turniir@usta.ee. ( Facebooki leht: SIIN) Ära registreeri tugevamat paari kui M 1B liiga + M 2B liiga. Paarid jagame tugevuse järgi gruppidesse.

Süsteem: Alagrupimängud ja playoffid
Reeglid: Mäng käib setivõiduni või ajasignaalini (30 min). Kui aeg on läbi, mängitakse lõpuni geim. Kõik geimid otsustava punktiga.
Veel olulist: Turniiril pakutakse suupisteid ja jooke, kohal on ka fotograaf ja meeleolu loob muusika.

Auhinnad on kõigile parimatele ja samuti ka õnnelikuimatele (loosiauhinnad). Eriauhind on kõige esimesele registreerujale (turniir@usta.ee). Siinkohal täname sponsoreid, kes fantastilised auhinnad välja on pannud: Coffee peolple, Tere Tennisekeskus, Golden Club, Välk, Hey Day, Rotermann City, Salon +, RS. Igal etapil on erinev peasponsor, seekord USS Security!

Kohtume juba Täiskuul!